08:13 15.12.2017

Детективи НАБУ затримали на хабарі голову одного з міськсуду Донецької області

1 хв читати
Детективи НАБУ затримали на хабарі голову одного з міськсуду Донецької області

Детективи Національного антикорупційного бюро разом із співробітниками Департаменту захисту економіки Нацполіції в Донецькій області затримали на хабарі голову одного з міського суду Донецької області, повідомили в прес-службі НАБУ.

"14 грудня 2017 детективи Національного антикорупційного бюро України разом зі співробітниками Департаменту захисту економіки Національної поліції в Донецькій області під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили та затримали відразу після одержання неправомірної вигоди голову одного з міських судів Донецької області. Також затримано адвоката, який при скоєнні правопорушення виконував роль посередника", - йдеться в повідомленні на сайті Бюро в четвер.

Окрім того, в інформації підкреслюється, що за версією слідства, служитель Феміди разом з адвокатом одержали неправомірну вигоду за винесення рішення про непритягнення фізичної особи до адміністративної відповідальності.

Відзначається, що обидва фігуранти затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим особам про підозру.

Слідчі дії з метою встановлення всіх обставин скоєння злочину тривають.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань детективи НАБУ внесли в листопаді 2017 року на підставі звернення громадян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА