08:27 15.12.2017

У Києві псевдомінера засудили до п'яти років позбавлення волі

1 хв читати
У Києві псевдомінера засудили до п'яти років позбавлення волі

Зловмисника, що "мінував" станції метро "Лісова", "Либідська" і слідчий ізолятор в Києві, засуджено Шевченківським райсудом столиці до п'яти років позбавлення волі, повідомили в прес-службі Національної поліції Києва.

Шевченківський районний суд в Києві засудив уродженця Вінницької обл., який двічі дзвонив на спецлінію 102 і повідомляв про підготовку вибуху на двох станціях метро і державної установи, за вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, до п'яти років позбавлення волі.

В інформації відділу комунікації поліції Києва уточнюється, що отримавши повідомлення від зловмисника, правоохоронці і вибухотехніки оглянули станції метро "Лісова", "Либідська" і слідчий ізолятор. Унаслідок ретельної перевірки ніяких підозрілих речовин і предметів правоохоронці не виявили.

Після проведення комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили і затримали псевдомінера - раніше судимого уродженця Вінницької обл. З'ясувалося, що зловмисник дзвонив з телефону. В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину і розкаявся. При цьому зазначив, що зробив дзвінки заради розваги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині за добу, загинули два мирні жителі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА