14:51 15.12.2017

Найближчої доби буде тепло й дощитиме

2 хв читати
Найближчої доби буде тепло й дощитиме

В Україні в суботу, 16 грудня, погоду формуватиме тепла та волога повітряна маса, повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях країни очікується дощ і мокрий сніг, у Карпатах і на Закарпатті - вночі сильні опади (на високогір'ї дуже сильний сніг); вітер північно-західний, 7-12 м/с; температура протягом доби 0-5° тепла.

На решті території країни часом невеликий дощ, лише у більшості південних областей без істотних опадів. Вітер південний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5° тепла, на узбережжях морів до 8°; удень 4-9°, у південній частині та більшості центральних областей 7-12°.

У Києві 16 грудня часом очікується невеликий дощ. Вітер південний, 7-12 м/с, поривчастий. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 6-8°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 16 грудня найвища температура вдень була 11,4° у 2006 році, найнижча вночі -24,5° у 1997 році.

В Україні 17 грудня в західних, північних (окрім Сумської) регіонах та Вінницькій області місцями прогнозується невеликий сніг; температура протягом доби від 2° тепла до 4° морозу.

У Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській областях - дощ із переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу. Температура вночі та вдень 0-5° тепла.

На решті території прогнозуються дощі; температура вночі 2-7° тепла, вдень 6-11°. Вітер у південно-східній половині - південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с; на решті території - північно-західний, 5-12 м/с.

У Києві 17 грудня невеликий сніг. Вітер північно-західний, 5-12 м/с. Температура вночі та вдень близько 0°.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА