19:57 15.12.2017

Суд заарештував дев'ятьох підозрюваних у розбої і викраданні ювелірних виробів на 15 млн грн

2 хв читати
Суд заарештував дев'ятьох підозрюваних у розбої і викраданні ювелірних виробів на 15 млн грн

Королівський районний суд Житомира обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою групі осіб, підозрюваних у вчиненні злочинів, зокрема, розбої, поєднаному з проникненням в житло, а також викрадення ювелірних виробів на 15 млн грн, повідомляє прес-секретар генпрокурора Україна Лариса Сарган.

"Постановою Корольовського районного суду м.Житомира обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою 9 особам без права внесення застави", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в п'ятницю ввечері.

Як повідомлялося, 13 грудня глава Національної поліції України Сергій Князєв на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук повідомив, що в Запоріжжі правоохоронці затримали 9 осіб, які під виглядом поліцейських скоювали розбійні напади. "Тільки що в Запоріжжі поліцейські спільно з СБУ затримали групу з 9 чоловік, які переодягалися в поліцейську форму і скоювали розбійні напади на громадян та підприємців", - написав С.Князєв.

За його словами, зловмисники були затримані під час нападу на приватний будинок. "Попередньо встановлено, що всі вони - жителі окупованої частини Донецької області і підозрюються в низці зухвалих розбоїв із застосуванням зброї, які хвилею прокотилися територією держави", - написав глава Нацполіціі.

Вони також підозрюються в скоєнні розбійного нападу із застосуванням зброї на автодорозі "Житомир-Могилів-Подільський", поблизу м.Бердичів і пограбуванні вінницьких підприємців, а саме, викрадення 30кг ювелірних виробів і автомобіля. Під час нападу вони також поранили одного з підприємців.

У четвер, 14 грудня, нападників повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст.14 ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Зараз триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління ГУ Нацполіції в області. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні забезпечує група прокурорів апарату прокуратури області.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА