19:01 16.12.2017

Бойовики після півночі 11 разів прицільно обстрілювали позиції сил АТО

1 хв читати
Бойовики після півночі 11 разів прицільно обстрілювали позиції сил АТО

Незаконні збройні формування станом на 18:00 суботи 11 разів порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції, передає прес-центр штабу АТО.

"Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим тиші і вести провокаційний вогонь по позиціях Збройних Сил України на різних ділянках лінії розмежування", - йдеться у зведенні прес-центру на сторінці в Фейсбуці.

При цьому, як наголошується в повідомленні, бойовики продовжують вести вогонь по позиціях Збройних сил України, застосовуючи зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

"На Донецькому напрямку епіцентром нестабільності стало Приазов'я. Тут противник увесь день, з певними перервами, вів вогонь зі 120-ти і 82-мм мінометів в районі Гнутового і Павлополя, а з озброєння БМП - навколо Водяного. Окрім того, з легкого піхотного озброєння , окупанти неодноразово порушували перемир'я в передмісті Авдіївки", - повідомили в штабі.

На Луганському напрямку бойовики з мінометів різних видів і піхотного озброєння вели вогонь по опорних пунктах в районі Троїцького і Кримського.

Як повідомлялося раніше, в полудень бойовики зі стрілецької зброї обстріляли околиці селища Травневе Донецької області, зірвавши ремонтні роботи на пошкодженій лінії електропередач і відновлення зруйнованих житлових будинків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА