14:25 17.12.2017

У Києві проходить черговий "Марш за імпічмент"

2 хв читати
У Києві проходить черговий "Марш за імпічмент"

У центрі Києва проходить ініційований партією "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі а низкою інших політичних партій і організацій "Марш за імпічмент".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в масовій акції, яку в центрі Києва вже кілька неділь поспіль проводять опозиційні політичні сили, бере участь не менше 4,5 тис. осіб. Люди традиційно зібралися в парку ім.Тараса Шевченка і організованою колоною йдуть по бул. Шевченка та вул. Хрещатик до майдану Незалежності.

Учасники акції скандують гасла з вимогою імпічменту президента України Петра Порошенка, припинення тиску на антикорупційні органи і "політичні переслідування".

В руках деякі люди несуть державні прапори України, червоно-чорні націоналістичні стяги, партійну символіку, а також безліч різних банерів і плакатів.

У колоні, що розтягнулася центральними вулицями столиці України, також є кілька автомобілів із звуковою апаратурою організаторів.

Правопорядок на масовій акції забезпечують як піші правоохоронці, так і кінні загони поліції та екіпажі патрульної поліції.

Разом з тим, як повідомили в прес-службі поліції Києва, до заходів із гарантування безпеки людей залучено близько тисячі поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України.

"Акція стартувала в парку ім. Тараса Шевченка, звідки колона рушила на майдан Незалежності. Правоохоронці здійснюють супровід учасників для недопущення правопорушень і провокацій. За попередніми даними, до заходу долучилися близько 2тис. осіб", - повідомляється на сторінці Відділу комунікації поліції Києва в соцмережі Фейсбук.

Обстановка на заході спокійна, надзвичайних подій не зафіксовано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА