20:55 18.12.2017

Снігопад не вплинув на рух поїздів Україною

1 хв читати
Снігопад не вплинув на рух поїздів Україною

Опади, які 18 грудня спостерігаються на території України у вигляді снігу, не вплинули на рух поїздів, повідомила прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

Там запевнили, що "Укрзалізниця" повністю контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів.

Так, удень у понеділок залізничники прибирали від снігу вокзали, станції та шляхи. У заходах із боротьби зі снігом взяли уасть 1492 залізничники, зокрема 906 шляховиків. Також на Львівській залізниці було задіяно снігоочисну колійну машину. Загалом від снігу було очищено 693 стрілочних переводів та 295 пасажирських платформ.

Протягом дня опади у вигляді снігу спостерігалися на території Південно-Західної та Одеської залізниць. Найбільша товщина снігового покриву була у Сянках - 45 см, Києві - 18 см і Вапнярці - 15 см.

ПАТ нагадує, що майже 2400 пасажирських вагонів із 2900 обладнані електрообігрівом, інші опалюються вугіллям. Перед роботою в зимовий період усі вагони пройшли технічну діагностику.

Також перевірено вокзальні будівлі, зокрема об'єкти житлово-комунального господарства, що забезпечують працездатність вокзалів: котельні, теплові мережі та паропроводи.

"Якщо у пасажирів виникають зауваження і пропозиції до обслуговування, просимо інформувати на гарячу лінію "Якість і сервіс", - зазначає ПАТ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА