20:34 21.12.2017

Саакашвілі отримав нідерландську візу

1 хв читати
Саакашвілі отримав нідерландську візу

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі отримав візу до Королівства Нідерландів. Про це заявили в Міністерстві безпеки і юстиції країни, пише газета De Telegraaf.

Як розповіли у відомстві, Саакашвілі отримав візу в посольстві Нідерландів у Києві. В якості мети поїздки було зазначено возз'єднання з сім'єю. Дружина колишнього президента Сандра Рулофс є підданою королівства Нідерландів. У них з Саакашвілі двоє дітей.

Позбавлений українського громадянства Михайло Саакашвілі повернувся в Україну і організував там "Рух нових сил", який виступає за відставку українського президента Петра Порошенка. Прихильники колишнього грузинського президента влаштовують акції протесту і мітинги. Окрім того, вони розбили намет біля будівлі Верховної ради.

На початку грудня Саакашвілі затримали в Києві. Генеральна прокуратура звинуватила його в "сприянні учасникам злочинних організацій та приховуванні їх злочинної діяльності" (ч. 2 ст. 256 КК України). У відомстві вважають, що діяльність Саакашвілі була профінансована угрупованням екс-президента України Віктора Януковича. Печерський суд у Києві 11 грудня відмовився відправляти Саакашвілі під арешт і відпустив його.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА