07:53 23.12.2017

У Києві під час свят міський пасажирський транспорт буде працювати безперервно

1 хв читати
У Києві під час свят міський пасажирський транспорт буде працювати безперервно

У новорічні та різдвяні свята міський пасажирський транспорт буде працювати безперебійно, повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

"Через проведення культурних заходів на новорічні та Різдвяні свята в центральній частині міста до роботи маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування будуть внесені зміни. Зокрема, це стосується маршрутів, що курсують через Софійську площу", - зазначив М.Поворозник під час засідання оперативного штабу з питань ліквідації наслідків негоди та організації роботи комунальних служб в святкові дні.

Він рекомендує киянам і гостям міста заздалегідь планувати маршрути прогулянок з огляду на зміни, а також повідомляє, що інформація про всі зміни в роботі громадського транспорту буде розміщена на офіційному веб-порталі КМДА.

"Крім того, в новорічну та Різдвяну ночі роботу міського пасажирського транспорту буде продовжено до 3:00. Це стосується як наземного громадського транспорту, так і роботи столичного метрополітену", - підкреслив М.Поворозник.

Крім того, він додав, що фунікулер буде працювати протягом всієї новорічної ночі, і нагадав, що в столиці працюють нічні маршрути наземного транспорту, завдяки яким городяни зможуть дістатися додому у зручний для себе час.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА