08:54 24.12.2017

В індонезійському аеропорту Boeing зіткнувся в вантажівкою

1 хв читати
В індонезійському аеропорту Boeing зіткнувся в вантажівкою

В аеропорту індонезійського міста Медан пасажирський Boeing зіткнувся з вантажівкою, повідомляє The Straits Times.

Інцидент, як зазначає видання, стався близько 9:00 за місцевим часом 23 грудня. В аварію з вантажівкою, за даними The Straits Times, потрапив літак сінгапурської авіакомпанії SilkAir, який готувався до злету. З Медана пасажирський Boeing мав вирушити до Сінгапуру, однак, внаслідок події, за даними місцевого видання, цей рейс був затриманий більш ніж на 12 годин. Решту деталей і причин інциденту The Straits Times не уточнює.

Один з очевидців події, користувач Twitter під ніком Джеррі Сойятман (Gerry Soejatman) опублікував на своїй сторінці в мікроблозі фотографію, на якій на корпусі літака помітна вм'ятина.

"Я чув, що Boeing авіакомпанії SilkAir зіткнувся з наземним транспортним засобом, перебуваючи на стоянці в аеропорту Медана", - написав Сойятман. За словами офіційного представника аеропорту Вісну Сітіантно, на момент інциденту на борту літака знаходилися 163 пасажири. Ніхто з них не постраждав, пояснив він The Straits Times.

Літак згодом, як відзначає видання, був відправлений на ремонт, пасажирів висадили, пізніше за ними прислали резервний борт.

Причини того, що сталося, як зауважує The Straits Times, зараз з'ясовуються. Зокрема, розглядаються версії як про технічні неполадки, так і про людський фактор.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА