09:21 30.12.2017

До Дніпра із зони АТО авіацією доставили трьох важкопоранених

2 хв читати
До Дніпра із зони АТО авіацією доставили трьох важкопоранених

До Дніпра в обласну лікарню із зони АТО авіацією доправили трьох бійців у важкому стані, повідомило радіо "Свобода".

"До Дніпра із зони АТО авіацією доправили трьох бійців у важкому стані", - йдеться в повідомленні на сайті радіо "Свобода", оприлюденому в п'ятницю ввечері з посиланням на Дніпропетровську обласну клінічну лікарню імені Мечникова.

Один із доправлених - 23-річний боєць має ураження очей, обличчя, шиї. Медики намагаються врятувати зір військового. У другого, 19-річного бійця, діагностували відкриту черепно-мозкову травму, він притомний.

"Найважчий стан у 27-річного військовослужбовця, що отримав наскрізне поранення голови, у нього вражені кістки черепа. Чоловік перебуває в комі. Його готують прооперувати", уточнили медики.

Головний лікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко на своїй сторінці у Facebook написав, що стан третього військовослужбовця вдалося стабілізувати.

"Олександр зазнав наскрізного кульового поранення голови. Ступінь ураження головного мозку критичний. Після декомпресійної трепанації він перебуває в комі на апаратному диханні. Стан вдалося стабілізувати", - повідомив С.Риженко.

Обставини отримання бійцями поранень медики не коментують.

Водночас у четвер вночі радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа інформувала у Facebook, що до Дніпра було доставлено шістьох бійців: двох із сектора "Луганськ", серед них один із важким пораненням голови, а також чотирьох з Маріуполя, серед яких один - з важким мінно-розривним пораненням, перебуває на апараті штучного дихання.

Волонтери Дніпра закликали жителів міста здати донорську кров, щоб зробити запас для переливання воїнам, які нині перебувають на лікуванні, а також створити резерв на вихідні та святкові дні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА