19:01 30.12.2017

Із захопленого відділення "Укрпошти" в Харкові звільнили 5 заручників

1 хв читати
Із захопленого відділення "Укрпошти" в Харкові звільнили 5 заручників

У Харкові з захопленого озброєним чоловіком відділення "Укрпошти" звільнили 5 заручників, зокрема трьох жінок і двох дітей, повідомляє прес-секретар президента України Святослав Цеголко.

"Тільки що глава СБУ доповів президенту про звільнення 5 заручників в Харкові. Це три жінки і двоє дітей", - повідомив прес-секретар президента України Святослав Цеголко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в суботу.

За інформацією поліції, станом на 18:10 поліцейським вдалося умовити зловмисника відпустити двох дітей і трьох жінок, вони зараз у безпеці.

Як повідомлялося, в суботу, 30 грудня, о 14:40 на номер "102" надійшло повідомлення про те, що в відділення "Укрпошти" на вул.Шевченка в Харкові, увійшов чоловік в масці з метою пограбування. Про даний факт одна з працівниць відділення повідомила чоловіку, який оперативно передав інформацію поліції.

На місце події терміново прибули наряди поліції. Зловмисник забарикадувався в відділенні і заявив про захоплення заручників.

За інформацією поліції, в поштовому відділенні знаходилося 9 дорослих і 2 дітей.

Для врегулювання ситуації на місці події працюють керівництво ГУ Національної поліції, слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, оперативні підрозділи поліції. Вживаються заходи щодо затримання зловмисника. Згідно санкції статті йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА