12:55 02.01.2018

Версію самогубства юриста Ноздровської не розглядають - начальник поліції Київської області

1 хв читати
Версію самогубства юриста Ноздровської не розглядають - начальник поліції Київської області

Слідство не розглядає версію самогубства юриста Ірини Ноздровської, яку було знайдено мертвою в понеділок у Київській області, заявляє начальник поліції Київської області Дмитро Ценов.

"Версію самогубства не розглядають. Однозначно", - сказав Д.Ценов під час спілкування з учасниками мітингу з вимогою знайти вбивць І.Ноздровської, що триває біля столичного главку поліції у вівторок удень.

Як повідомлялося, правозахисниця, юрист І.Ноздровська, яка проживала в с.Демидів Вишгородського районі Київської області, зникла 29 грудня 2017 року і була знайдена мертвою 1 січня річці. Її тіло направлено на судово-медичну експертизу. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Народний депутат від фракції БПП Мустафа Найєм уточнив, що І.Ноздровська тривалий час домагалася вироку для вбивці своєї сестри Світлани, яку збив п'яний племінник голови Вишгородського райсуду Дмитро Россошанський, за що їй неодноразово погрожували з боку обвинуваченого та його родичів. "У червні цього року їй таки вдалося домогтися справедливості - Д.Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня відбувся розгляд апеляційної скарги - суд відмовив адвокатам вбивці, відправив справу до першої інстанції і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого пригрозив Ірині: "Ти погано закінчиш". А через два дні, в п'ятницю, 29 грудня, Ірина зникла ", - розповів М.Найєм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА