13:30 02.01.2018

Загибла юрист Ноздровська не повідомляла правоохоронцям про погрози на її адресу - поліція

2 хв читати
Загибла юрист Ноздровська не повідомляла правоохоронцям про погрози на її адресу - поліція

Юрист Ірина Ноздровська, знайдена напередодні мертвою в Київській області, не зверталася до правоохоронних органів із заявами про погрози на її адресу, заявляє начальник поліції Київської області Дмитро Ценов.

Як повідомляє департамент комунікації МВС України, про це Д.Ценов заявив під час спілкування з активістами, які зібралися біля Головного управління поліції м. Києва. Начальник обласної поліції запропонував їм створити ініціативну групу, яка матиме можливість ознайомлюватися з ходом слідства.

У поліції уточнюють, що І.Ноздровська зникла близько 16:00 29 грудня 2017 року, а 30 грудня Вишгородське районне управління поліції оголосило її в розшук. 1 січня 2018 року її тіло було знайдено в Вишгородському районі Київської області.

"Поліція просить громадян утриматися від передчасних суджень і висновків щодо трагічної події. А всіх, хто бачив загиблу в день зникнення чи став свідком підозрілих обставин, просять повідомляти інформацію до поліції", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, правозахисниця, юрист І.Ноздровська, що проживала в с. Демидів Вишгородського району, була знайдена мертвою в річці 1 січня. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафа Найєм уточнив, що І.Ноздровська тривалий час домагалася вироку для вбивці своєї сестри Світлани, яку збив п'яний племінник голови Вишгородського райсуду Дмитро Россошанський, за що неодноразово зазнавала погрозам з боку обвинуваченого та його родичів. "У червні цього року їй таки вдалося добитися справедливості - Д.Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня відбувся розгляд апеляційної скарги - суд відмовив адвокатам убивці, відправив справу до першої інстанції і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого пригрозив Ірині: "Ти погано закінчиш". А через два дні, в п'ятницю, 29 грудня, Ірина зникла", - розповів М.Найєм.

За словами Д.Ценова, слідство не розглядає версію самогубства І.Ноздровської.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА