19:40 02.01.2018

Упродовж новорічних свят в Україні через піротехніку травми отримали двоє дітей і дорослий

2 хв читати
Упродовж новорічних свят в Україні через піротехніку травми отримали двоє дітей і дорослий

У вихідні та під час святкування Нового року в Україні через необережне поводження з побутовою піротехнікою - петардами і салютами, - різні травми отримали троє людей - двоє дітей і чоловік, повідомляє прес-служба Національної поліції.

"У 9-річного хлопчика з Каховки (Херсонщина - ІФ) і 37-річного жителя Самбора - травматична ампутація пальців, у 5-річного хлопчика з Генічеського району (Херсонщина - ІФ) травмовано око. Всі постраждалі знаходяться в лікарні. Поліцейські встановлюють усі обставини, що сталися", - йдеться в оприлюдненому у вівторок повідомленні.

Так, з дитячої обласної лікарні до поліції зателефонувала чергова медсестра і повідомила, що в травматологічне відділення з діагнозом "різані рани рук, ампутація двох пальців правої кисті" доставлений 9-річний житель Каховки. Слідчо-оперативна група місцевої поліції, яка виїхала в лікарню, встановила, що в новорічну ніч хлопчик стріляв з піротехнічного засобу типу "римська свічка". Залп стався в руках школяра, внаслідок чого він і отримав поранення. У цей час поруч з ним знаходилися його батьки, які і відвезли дитину до лікарні в Херсон.

У цей же день в травматологічне відділення лікарні Херсона жителі одного з населених пунктів Генічеського району привезли 5-річного сина. Лікарі діагностували у нього пошкодження ока. Слідчо-оперативна група місцевої поліції попередньо встановила, що ввечері 31 грудня хлопчик разом з кількома друзями грав на вулиці. Хтось із дітей кинув петарду в скляну пляшку, після чого вона розірвалася. Уламок потрапив хлопчикові в очі. Наразі дитина знаходиться на консультації в лікарні Одеси.

"В обох випадках батьки травмованих дітей в поліцію не зверталися. Нині поліцейські встановлюють усі обставини отримання малюками поранень", - йдеться в повідомленні.

Також вранці 1 січня в Самбірський відділ поліції Львівщини надійшло повідомлення про те, що в результаті необережного поводження з піротехнічним виробом постраждала людина. Поліцейські попередньо встановили, що 37-річний житель Самбора, святкуючи вдома новий рік, вийшов на балкон, щоб вистрілити з петарди, однак вона вибухнула у нього в руці. Постраждалого госпіталізували з діагнозом "повне травматичне відчленування другого і третього пальців лівої кисті". Поліцейські встановлюють, де саме потерпілий придбав піротехнічний виріб, а також усі обставини події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Івано-Франківській області атаковано об'єкт критичної інфраструктури, повітряні цілі збито, без жертв

На Хмельниччині під час нічної атаки збито три цілі, інфраструктурні об'єкти не пошкоджено

За добу на Харківщині внаслідок ворожих обстрілів загинули два мирні жителі

ППО знищила за ніч 84 повітряні цілі: 58 "шахедів" і 26 ракет, які атакували Україну, - командувач ПС

РФ у п'ятницю вдарила по трьох ТЕС ДТЕК, поранено енергетика

Над Черкаською областю збито шість "шахедів", є влучання в об'єкт енергоінфраструктури

Росіяни вночі та вранці обстріляли шість ОТГ Сумської області

Уночі над Дніпропетровською областю було збито 24 БПЛА і ракети

Ворог атакував 13 населених пунктів Херсонської області, є постраждалі та жертви

Уночі над Дніпропетровською областю було збито десять БПЛА і чотири ракети, є постраждалі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА