11:05 03.01.2018

Пасажир новорічного рейсу Ryanair намагався вийти з літака через аварійний вихід

2 хв читати
Пасажир новорічного рейсу Ryanair намагався вийти з літака через аварійний вихід

Пасажира рейсу Ryanair з Лондона до Малаги заарештувала іспанська поліція після спроби вийти з літака через аварійний вихід.

Як пише The Guardian, літак Ryanair 1 січня вилетів з лондонського аеропорту Станстед зі значним запізненням, і в Малазі, куди він прибув після 23:00 за місцевим часом, пасажири були змушені очікувати висадки ще близько півгодини.

Один з них, 57-річний громадянин Польщі на ім'я Віктор, за повідомленнями місцевих ЗМІ, втомився чекати і вибрався на крило з ручною поклажею через аварійний люк. Він не зміг спуститися на землю і сидів на крилі доти, доки бортпровідники і наземний персонал аеропорту не переконали його повернутися в літак.

"Поліцейські в аеропорту Малаги негайно заарештували пасажира, і, оскільки сталося порушення іспанських правил і норм безпеки, справу розглядає іспанська влада", - заявили в прес-службі Ryanair.

За словами інших пасажирів, порушник - астматик, який протягом польоту кілька разів використовував інгалятор, і, коли після посадки у нього почався ще один напад, просив випустити його з літака. Однак служба безпеки і бортпровідники до нього не дослухалися, тому він був змушений вирішити питання самостійно, пише The Sun.

Через інцидент висадку було відкладено ще на 40 хвилин.

Зростання кількості пасажирів Ryanair, найбільшого дискаунтера Європи, сповільнилося в 2017 році до мінімуму з 2014 року - 10%, зазначається в опублікованому в середу прес-релізі компанії. Загалом у минулому році Ryanair перевіз 129 млн осіб. У грудні цей показник зріс лише на 3%.

Ryanair скасувала понад 20 тис. рейсів з кінця вересня 2017 року до початку літа 2018 року через проблеми зі штатним розкладом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА