12:59 03.01.2018

Мін'юст звільнив начальника Львівського теруправління юстиції, який вимагав під час прийому на роботу заспівати пісню УПА "Лента за лентою"

2 хв читати
Мін'юст звільнив начальника Львівського теруправління юстиції, який вимагав під час прийому на роботу заспівати пісню УПА "Лента за лентою"

Дисциплінарна комісія в рамках службового розслідування виявила факти перевищення повноважень начальником Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярославом Жукровським і рекомендувала звільнити його із займаної посади.

Як повідомляє в середу прес-служба Міністерства юстиції України, дисциплінарна комісія встановила, що при виданні наказів Я.Жукровський порушив вимоги Конституції України і ряду законів.

"Ухвалені рішення - за межами повноважень голови обласної юстиції та можуть бути кваліфіковані як перевищення службових повноважень. Тому дисциплінарна комісія відповідно до закону "Про державну службу", рекомендувала застосувати до начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Жукровського Ярослава Івановича дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення з посади державної служби", - сказано в повідомленні.

Міністерство юстиції відзначає, що Я.Жукровському було повідомлено про дату та час засідання дисциплінарної комісії, але він не побажав особисто представити свою позицію з цього питання або надати хоч якісь пояснення комісії.

"На підставі висновку дисциплінарної комісії Міністерством юстиції 28 грудня видано наказ про звільнення Я.Жукровського з посади начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області", - сказано в повідомленні.

Раніше ЗМІ повідомляли, що у вересні 2017 року Мін'юст почав службове розслідування проти Я.Жукровського, який під час прийому на роботу співробітників вимагав від них назвати дату народження лідера ОУН Степана Бандери і заспівати пісню бійців УПА "Лента за лентою".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА