20:03 05.01.2018

Білоруські власники 90% "Сілбуда" заявили про конфлікт з директором

1 хв читати
Білоруські власники 90% "Сілбуда" заявили про конфлікт з директором

Максим Сільніков і Аліна Круплевіч (обидва - громадяни Білорусі), власники 90% ТОВ "Сілбуд" (Київ), яке будує котеджне містечко "Осокор" в Києві, заявили про недовіру директору підприємства Віктору Паньку, власнику 10% компанії.

Згідно з оголошенням в газеті "Голос України" від 4 січня, старші партнери звинувачують молодшого в зловживанні службовим становищем і ініціюють його звільнення з посади директора.

М.Сільніков і А.Круплевіч також повідомляють про те, що будівельна техніка "Сілбуд", яка є внеском іноземного інвестора до статутного капіталу підприємства, буде знаходитися у них на відповідальному зберіганні.

Окрім того, в п'ятницю в "Голосі України" було опубліковано оголошення про призначення на 5 лютого позачергових загальних зборів.

ТОВ "Сілбуд" (Київ), згідно з інформацією на його сайті, займається будівництвом житла та здачею в оренду спецтехніки. Серед проектів компанії - котеджне містечко "Осокор" з 20 одно- і двоповерховими будинками, розташованими в районі Осокорки в Києві.

За даними Держреєстру, ТОВ було зареєстровано в травні 2016 року. М.Сільніков і А.Круплевіч є власниками 45% компанії кожен, ще 10% ТОВ "Сілбуд" належить його директору В.Панько.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА