14:55 07.01.2018

Справу вбивства Ноздровської розслідують 300 співробітників Нацполіції

2 хв читати
Справу вбивства Ноздровської розслідують 300 співробітників Нацполіції

До розслідування вбивства юриста Ірини Ноздровської залучені 300 співробітників Національної поліції України, зокрема, оперативники Департаменту карного розшуку та слідчі, заявляє перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

"Робота над розслідуванням убивства І.Ноздровської триває, незважаючи на Різдвяні свята, і перебуває на моєму особистому контролі. 300 співробітників Нацполіції залучені до розслідування цієї справи", - розповів перший С.Яровий у неділю під час наради з першим заступником голови Національної поліції - начальником кримінальної поліції В'ячеславом Аброськіним.

Як повідомляє Департамент комунікації МВС України, В.Аброськін повідомив, що поліція продовжує відпрацьовувати всі 4 версії вбивства юриста. "Станом на сьогодні ми вже повністю відтворили маршрут Ірини від місця її роботи в Києві до станції метро "Героїв Дніпра" і частково до села Демидів, де проживала потерпіла. Процес встановлення свідків триває", - розповів він.

Перший заступник голови Нацполіції також повідомив, що у поліції вже є певні результати слідчо-оперативних заходів, проте громадськість буде повідомлена про них лише після їх повного закінчення. "Ми ще раз звертаємося до громадян, які, можливо, стали свідками цього злочину або володіють ґрунтовною інформацією, яка могла б допомогти слідству в розкритті вбивства І.Ноздровської, - зателефонуйте нам. Ми досі не отримали жодного дзвінка, а отримуємо лише критику з боку громадянськості", - сказав В.Аброськін.

У МВС нагадують телефони гарячої лінії Нацполіції: (050) 418 42 34 та (044) 256 10 63.

Як повідомлялося, юрист І.Ноздровську, яка проживала в с. Демидів Вишгородського району Київської області, було знайдено мертвою в річці 1 січня. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА