07:52 08.01.2018

Дочка убитої Ноздровської вважає, що справу має контролювати народ

2 хв читати
Дочка убитої Ноздровської вважає, що справу має контролювати народ

Дочка убитої під Києвом юриста Ірини Ноздровської Анастасія вважає, що справу про вбивство її матері повинен контролювати народ, повідомила українська служба "Голосу Америки".

"Мені здається, що цю справу має контролювати народ. Коли люди звертають на це увагу і вимагають справедливості, то чиновники бояться і вирішують ці питання", - цитує її коментар сайт служби ввечері в неділю.

Разом з тим, вона сказала, що сумнівається в якості розслідування вбивства матері і в правоохоронній системі в цілому.

"Мама завжди з ними боролася, вимагала справедливості і законних рішень. Вона неодноразово зверталася за допомогою до всіх цих слідчих. Мама завжди з ними боролася, тому вони не викликають у мене довіри. І якби справа не набула такого резонансу, то вони б і далі займалися бездіяльністю", - зазначила А.Ноздровська.

Як повідомлялося, юриста І.Ноздровську, яка проживала в с.Демидів Вишгородського району Київської області, було знайдено мертвою в річці 1 січня. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

У Нацполіції України повідомили, що до розслідування вбивства І.Ноздровської залучені 300 співробітників відомства, зокрема, оперативники Департаменту карного розшуку та слідчі.

За словами першого заступника глави Нацполіціі В'ячеслава Аброськіна, поліція продовжує відпрацьовувати всі 4 версії вбивства юриста. "Станом на сьогодні ми вже повністю відтворили маршрут Ірини від місця її роботи в Києві до станції метро "Героїв Дніпра" і частково до села Демидів, де проживала потерпіла. Процес встановлення свідків триває", - розповів він.

Перший заступник голови Нацполіції також повідомив, що у поліції вже є певні результати слідчо-оперативних заходів, проте громадськість буде повідомлена про них лише по їх повному закінченню. "Ми ще раз звертаємося до громадян, які можливо стали свідками даного злочину або володіють ґрунтовною інформацією, яка могла б допомогти слідству в розкритті вбивства І.Ноздровської, - зателефонуйте нам. Ми досі не отримали жодного дзвінка, а отримуємо лише критику з боку громадянського суспільства", - сказав В.Аброськін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих унаслідок нічного обстрілу Харкова зросла до шести осіб

РФ вивела в Азовське море один бойовий корабель, у Середземному чергують три носії "Калібрів" - ВМС ЗСУ

Унаслідок нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено ЛЕП, без світла залишилася частина абонентів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів один загиблий і п'ять поранених

Окупанти за добу понад 400 разів обстріляли Запорізьку область, застосувавши артилерію і 147 БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували 880 окупантів та 43 артсистеми противника

Авіація Сил оборони за добу атакувала 17 районів скупчення сил РФ

На фронті за добу було понад 100 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку ЗС України відбили 24 атаки

Війська РФ за добу завдали по Україні п’ять ракетних і 77 авіаударів

Британія відправить до Польщі винищувачі Typhoon

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА