10:43 08.01.2018

Дочка убитої Ноздровської вважає, що справу має контролювати народ

2 хв читати
Дочка убитої Ноздровської вважає, що справу має контролювати народ

Дочка убитої під Києвом юристки Ірини Нозровської, Анастасія, вважає, що справу про вбивство її матері має контролювати народ, повідомила українська служба "Голосу Америки".

"Мені здається, що цю справу має контролювати народ. Коли люди звертають на це увагу і вимагають справедливості, то чиновники бояться і вирішують ці питання", - цитує її коментар сайт служби ввечері в неділю.

Водночас вона сказала, що сумнівається в якості розслідування вбивства матері і в правоохоронній системі загалом.

"Мама завжди з ними боролася, вимагала справедливості і законних рішень. Вона неодноразово зверталася по допомогу до всіх цих слідчих. Мама завжди з ними боролася, тому вони не викликають у мене довіри. І якби справа не набула такого резонансу, то вони б і далі займалися бездіяльністю", - зазначила А.Ноздровська.

Як повідомлялося, юристку І.Ноздровську, яка проживала в с.Демидів Вишгородського району Київської області, було знайдено мертвою в річці 1 січня. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

У Нацполіції України повідомили, що до розслідування вбивства І.Ноздровської залучені 300 співробітників відомства, зокрема, оперативники Департаменту карного розшуку та слідчі.

За словами першого заступника глави Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, поліція продовжує відпрацьовувати усі чотири версії вбивства юриста. "Станом на сьогодні ми вже повністю відтворили маршрут Ірини від місця її роботи в Києві до станції метро "Героїв Дніпра" і частково до села Демидів, де проживала потерпіла. Процес встановлення свідків триває", - розповів він.

Перший заступник голови Нацполіції також повідомив, що у поліції вже є певні результати слідчо-оперативних заходів, проте громадськість буде поінформовано про них лише після їх повного завершення. "Ми ще раз звертаємося до громадян, які, можливо, були свідками цього злочину або мають ґрунтовну інформацією, яка могла б допомогти слідству в розкритті вбивства І.Ноздровської, - зателефонуйте нам. Ми досі не отримали жодного дзвінка, а отримуємо лише критику з боку громадянського суспільства", - сказав В.Аброськін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА