10:56 08.01.2018

Ноздровську поховають у вівторок, 9 січня

2 хв читати
Ноздровську поховають у вівторок, 9 січня

Похорон юриста Ірини Ноздровської, яку 1 січня знайшли мертвою в річці в Київській області, відбудеться у вівторок, 9 січня, повідомила дочка загиблої Анастасія Ноздровская.

"Похорон у вівторок", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У коментарях до свого посту А.Ноздровська уточнила, що "люди збираються на 10-11 годин ранку в селі Демидів".

Як повідомлялося, юристку І.Ноздровська, яка проживала в с.Демидів Вишгородського району Київської області, було знайдено мертвою в річці 1 січня. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

У Нацполіції України повідомили, що до розслідування вбивства І.Ноздровської залучені 300 співробітників відомства, зокрема, оперативники Департаменту карного розшуку та слідчі.

За словами першого заступника глави Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, поліція продовжує відпрацьовувати всі чотири версії вбивства юриста. "Станом на сьогодні ми вже повністю відтворили маршрут Ірини від місця її роботи в Києві до станції метро "Героїв Дніпра" і частково до села Демидів, де проживала потерпіла. Процес встановлення свідків триває", - розповів він.

Перший заступник голови Нацполіції також повідомив, що у поліції вже є певні результати слідчо-оперативних заходів, проте громадськість буде поінформовано про них лише після їх повного завершення. "Ми ще раз звертаємося до громадян, які, можливо, були свідками цього злочину або мають ґрунтовну інформацію, що могла б допомогти слідству в розкритті вбивства І.Ноздровської, - зателефонуйте нам. Ми досі не отримали жодного дзвінка, а отримуємо лише критику з боку громадянського суспільства", - сказав В.Аброськін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА