14:35 09.01.2018

Держприкордонслужба України спрямовує додаткові резерви на найбільш загрозливі ділянки кордону

2 хв читати
Держприкордонслужба України спрямовує додаткові резерви на найбільш загрозливі ділянки кордону

Державна прикордонна служба України продовжує боротися з протиправною діяльністю на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах України, зокрема на напрямках кордону з країнами Європейського Союзу та на східній ділянці.

"Вони проводяться, передусім, у зв'язку з можливою активізацією протиправної діяльності, пов'язаної з переміщенням сигарет і груп нелегальних мігрантів, і з метою запобігання можливим правопорушенням на найбільш загрозливих напрямках. Посилення протидії протиправній діяльності триватиме до кінця січня 2018 року на ділянках відповідальності Східного, Північного і Західного регіональних управлінь", - повідомляє у вівторок прес-служба Держприкордонвідомства.

Загалом для виконання поставлених завдань додатково залучено понад 200 військовослужбовців Національної академії Держприкордонслужби України ім. Б.Хмельницького, Головного центру підготовки особового складу імені генерал-майора Ігоря Момота та інших резервів прикордонного відомства.

"У складі прикордонних нарядів офіцери і військовослужбовці за контрактом, які прибувають на посилення, виконуватимуть завдання з охорони державного кордону, запобігатимуть будь-яким спробам переправлення нелегальних мігрантів, корупційним та контрабандним проявам, адміністративним правопорушенням та іншим протиправним діям на кордоні України", - йдеться в повідомленні.

Додаткові сили та інші мобільні групи прикордонників забезпечені всім необхідним для якісного та ефективного несення служби. Зараз резерви вже направлені на Буковину, Закарпаття та Волинь. До Чернівецького прикордонного загону прибули понад півсотні військовослужбовців, з яких чимала кількість фахівців-кінологів з добре натренованими розшуковими собаками.

"Решта резерви Держприкордонслужби прибудуть до кінця цього тижня до інших підрозділів регіональних управлінь", - поінформували у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА