19:18 09.01.2018

Телеканал "Україна" очолив національний рейтинг телеканалів за версією ІТК

2 хв читати
Телеканал "Україна" очолив національний рейтинг телеканалів за версією ІТК

Телеканал "Україна" (входить до Media Group Ukraine) в грудні 2017 року очолив рейтинг телеканалів від Індустріального телевізійного комітету (ІТК) серед аудиторії старше за чотири роки по всій Україні, піднявшись на дві позиції порівняно з груднем минулого року.

Згідно з повідомленням ІТК на сайті комітету, в цій категорії телеканал "Україна" посів перше місце з рейтингом 2,38% (середній відсоток глядачів каналу від загальної кількості людей, що належать до цільової групи) і часткою аудиторії в 12,42% (відсоток глядачів, що дивилися канал, від загальної їх кількості в заданий проміжок часу).

Як показує моніторинг рейтингу телеканалів від ІТК, серед аудиторії старше за чотири роки по всій Україні на другому місці телеканал "1+1" (рейтинг 1,95%, частка аудиторії 10,22%), третє місце посів "Інтер" (рейтинг 1,84%, частка аудиторії 9,62%). На четвертому місці - телеканал "СТБ" з рейтингом 1,65% і часткою аудиторії в 8,61%, а на п'ятому місці - ICTV (рейтинг 1,47%, частка аудиторії 7,68%). Телеканали "Новий канал", "ТЕТ", "НТН", "2+2" і "ПлюсПлюс" посідають 6-10 позиції в рейтингу серед телеглядачів, старших за чотири роки по всій Україні відповідно.

У грудні 2016 року в рейтингу телеканалів від ІТК серед аудиторії, старшої за чотири роки, по всій Україні лідирував телеканал "Інтер", на другому місці стояв "1+1", на третьому - "Україна". Четверте-десяте місця посіли телеканали "СТБ", ICTV, "Новий канал", "НТН", "ТЕТ", "ПлюсПлюс" і "2+2" відповідно.

У рейтингу телеканалів серед аудиторії старше за чотири роки в містах і селах з населенням менше 50 тис. жителів телеканал "Україна" також посідає лідируючу позицію з рейтингом 2,57% і часткою аудиторії в 12,51%. На другому місці в цій категорії - телеканал "1+1" з рейтингом 2,33% і часткою аудиторії 11,35%. Далі йдуть "Інтер" (рейтинг 2,18%, частка аудиторії 10,62%), "СТБ" (рейтинг 1,74%, частка аудиторії 8,48%) і ICTV (рейтинг 1,52%, частка аудиторії 7,4%). Телеканали "Новий канал", "ТЕТ", "2+2", "НТН" і "ПлюсПлюс" посідають відповідно 6-10 позиції в рейтингу.

У рейтингу телебачення серед міст з населенням понад 50 тис. жителів і віком аудиторії від 18 до 54 років перше місце посів телеканал "СТБ" (рейтинг 1,59%, частка аудиторії 10,83%).

За рейтингом ІТК, серед вказаної аудиторії на другому місці телеканал "Україна" (рейтинг 1,45%, частка аудиторії 9,88%), на третьому місці ICTV (рейтинг 1,44%, частка аудиторії 9,78%). На четвертому місці - телеканал "1+1" з рейтингом 1,4% і часткою аудиторії в 9,54%, а п'яте місце займає "Новий канал" з рейтингом 1,05% і часткою аудиторії в 7,11%. Телеканали "Інтер", "ТЕТ", "К1", "НТН" і "2+2" посідають відповідно 6-10 позиції в рейтингу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА