20:49 09.01.2018

ДФС у Львівській області попереджає про можливе блокування доріг до пунктів пропуску на кордоні з Польщею

2 хв читати
ДФС у Львівській області попереджає про можливе блокування доріг до пунктів пропуску на кордоні з Польщею

Головне управління Державної фіскальної служби (ДФС) у Львівській області попереджає про можливе блокування з 10 січня автодоріг, що ведуть до пунктів пропуску на кордоні з Польщею.

"За попередньою інформацією, поширеною в ЗМІ і соцмережах, 10 січня поточного року заплановано блокування доріг, що ведуть до пунктів пропуску через держкордон України, зокрема, "Рава-Руська - Гребенне", "Краковець-Корчова" і "Шегині-Медика", - повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

У повідомленні вказано, що мета таких акцій полягає в тому, щоб привернути увагу до змін в оподаткуванні товарів, які громадяни України переміщують через кордон (що набули чинності з 1 січня поточного року).

З огляду на це керівництво Львівської митниці просить громадян, які планують поїздки за кордон, взяти таку можливість до уваги і стежити за інформацією на сторінці ГУ ДФС у Львівській області в соцмережі та на сайті.

У ДФС також нагадали ініціаторам акції, що блокування автодоріг є незаконним. Тому керівництво митниці просить громадян утриматися від неправомірних дій і проводити акції протесту в іншій формі, не порушуючи законів України.

Як повідомлялося, Верховна Рада ввела обмеження на безподаткові пересилки товарів фізичним особам в міжнародних поштових і експрес-відправленнях: тепер їх може бути максимум три впродовж одного календарного місяця сумарною фактурною вартістю до EUR150, при цьому, починаючи з четвертої посилки, вони вже оподатковуватимуться, митом і акцизом. Ці обмеження набудуть чинності 1 січня 2019 року.

Зміни правил безмитного ввезення товарів в ручному або супровідному багажі сумою до EUR500 (в аеропортах - до EUR1000) і вагою до 50 кг для тих, хто був відсутній в Україні понад добу і в'їжджає в країну не частіше одного разу впродовж 72 годин, набули чинності 1 січня 2018 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА