06:59 11.01.2018

За минулу добу на Донбасі троє військовослужбовців ЗСУ загинуло, четверо поранених

1 хв читати
За минулу добу на Донбасі троє військовослужбовців ЗСУ загинуло, четверо поранених

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинуло троє військовослужбовців Збройних сил України, ще троє отримали поранення, один - бойову травму, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу зафіксовано 7 обстрілів сил АТО з боку бойовиків. В одному випадку українські військові дали агресору адекватну відповідь ... Під час виконання бойових завдань загинули троє українських воїнів, ще троє отримали поранення, а один - отримав бойову травму", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у четвер вранці.

На луганському напрямку бойовиками були обстріляні з мінометів різних калібрів укріплення ЗСУ поблизу Троїцького. Особливу вогневу активність незаконні збройні формування також проявляли в районі Світлодарської дуги. Зокрема, на підступах до Луганського вівся вогонь з 120-ти і 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів.

Окрім того, навколо Новолуганського півтори години бойовики обстрілювали українські позиції з гранатометів, кулеметів і мінометів різних калібрів. "Не дивлячись на те, що в останньому випадку обстріли загарбників мали прицільний характер і несли безпосередню загрозу життю і здоров'ю українських воїнів, наші захисники були змушені придушити вогневу активність окупантів з озброєння, забороненого мінськими домовленостями", сказано в повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики порушували домовленості про припинення вогню з автоматичних станкових гранатометів біля Верхньоторецька і шахти Бутівка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА