10:40 11.01.2018

ППО ЗСУ в середу ввечері збили на Донбасі ворожий БПЛА, а вночі засоби РЕБ зафіксували польоти ще двох

2 хв читати
ППО ЗСУ в середу ввечері збили на Донбасі ворожий БПЛА, а вночі засоби РЕБ зафіксували польоти ще двох

 У середу ввечері українські військові в районі проведення АТО на Донбасі засобами радіоелектронної боротьби виявили безпілотний літальний апарат противника (ймовірно, БПЛА "Орлан 10"), який здійснював збір розвідувальної інформації за маршрутом Горлівка-Артемове-Курдюмівка-Очеретине, після чого збили його, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Після підтвердження роботи безпілотника радіолокаційними засобами ППО близько 23:40 ціль було знищено вогневим підрозділом протиповітряної оборони Повітряних сил Збройних сил України", - йдеться в оприлюдненому в четвер вранці на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Facebook повідомленні.

При цьому в інформації зазначається, що протягом ночі на донецькому і приморському напрямrах підрозділами радіотехнічних військ України були зафіксовані розвідувальні польоти ще двох ворожих БПЛА.

"Ці факти є черговим доказом грубих порушень російсько-окупаційними військами новорічно-різдвяного перемир'я і Мінських домовленостей", - наголосили у штабі АТО і нагадали, що 28 грудня 2017 року ППО ЗСУ виявили та знищили російський безпілотник типу "Орлан 10", який здійснював збір розвідувальної інформації за маршрутом Зайцеве - Кодема - Семигір'я (Донецька обл.).

Як повідомлялося, за добу 10 січня в зоні проведення антитерористичної операції загинули троє військовослужбовців Збройних сил України, ще троє дістали поранення, один - бойову травму. "За минулу добу зафіксовано 7 обстрілів сил АТО з боку бойовиків. В одному випадку українські військові дали агресору адекватну відповідь", - йдеться у зведенні за 10 січня прес-центру штабу АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА