07:49 12.01.2018

Затримано двох екс-співробітників міліції за розбійний напад

2 хв читати
Затримано двох екс-співробітників міліції за розбійний напад

У Київській області правоохоронці затримали двох колишніх співробітників міліції за розбійний напад на чоловіка і вимогу викупу в розмірі $ 10 тис. США, повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

"Зловмисники заштовхали потерпілого в машину і вивезли на автодорогу Київ-Одеса. Згодом екс-співробітники міліції почали дзвонити матері потерпілого і вимагати оплатити їм грошові кошти в сумі $ 10 тис. США", - йдеться у відомстві.

За даними досудового слідства, 40-річний і 33-річний колишні співробітники міліції вчинили розбійний напад на чоловіка і заволоділи його мобільним телефоном і грошима в сумі 3,5 тис. гривень".

Відзначається, що поліцейські Тетіївського відділу Білоцерківської місцевої прокуратури спільно з співробітниками Білоцерківського ГРОГУ СБУ в Києві та Київській області провели обшуки за адресами проживання зловмисників в середу 3 січня. В результаті проведення слідчих дій "правоохоронці виявили та вилучили незареєстрований пристрій, який зовні нагадував пістолет марки "ПМ" і схожі на патрони до нього предмети, а також мобільні телефони, сім-карти до них, пристрій для відстрілу гумовими кулями, ножі та інші предмети , що мають доказове значення у кримінальному провадженні".

Прокуратура затримала колишніх співробітників міліції в порядку ст. 208 КПК України. Обом затриманим повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) та за ч. 2 ст. 146 (викрадення людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Для підозрюваних прокуратура порушує клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА