10:40 12.01.2018

Єлизавета II перестане купувати нижню білизну в Rigby&Peller через автобіографію екс-голови компанії

2 хв читати
Єлизавета II перестане купувати нижню білизну в Rigby&Peller через автобіографію екс-голови компанії

Виробник нижньої білизни класу люкс Rigby&Peller позбувся статусу офіційного постачальника королівського двору Великої Британії після публікації автобіографії колишньої глави компанії Джун Кентон, в якій вона оприлюднила подробиці своєї роботи з сім'єю британських монархів, повідомляють британські ЗМІ.

82-річна Дж.Кентон, що продала контрольний пакет акцій в компанії в 2011 році, але, як і раніше, обіймає пост у раді директорів, регулярно відвідувала Букінгемський палац і виготовляла нижню білизну членам королівської сім'ї, зокрема королеві Єлизаветі II, принцесі Маргарет і їхній матері Єлизаветі Боуз-Лайон, а також принцесі Діані Уельській.

У своїй автобіографії вона згадала про зняття мірок з Єлизавети II і деталі деяких приватних бесід з нею, а також про те, що покійна принцеса Діана отримувала від неї рекламні постери компанії з фотографіями моделей в нижній білизні для своїх синів, принців Вільяма і Гаррі.

У прес-релізі Rigby&Peller зазначено, що компанія "глибоко засмучена" через рішення позбавити її звання королівського постачальника. Сама Дж.Кентон сказала, що вона "просто вбита" і шкодує, що їй "забракло мудрості" уникнути згадки королівських осіб.

Rigby&Peller була заснована в 1939 році, статус постачальника королівського двору компанія отримала в 1960 році. Клієнтами фірми, крім королівських осіб, є актриси Гвінет Пелтроу і Скарлетт Йоханссон, а також співачка Леді Гага. Вартість бюстгальтерів цього бренду сягає 200 фунтів стерлінгів ($ 270).

Кількість постачальників королівського двору коливається в межах 800, причому склад оновлюється на щорічній основі. Компанію можуть позбавити цього звання, якщо королівська сім'я перестає закуповувати її товари або внаслідок скандалів, які шкодять її репутації.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА