15:31 12.01.2018

Силовики проводять слідчі дії в компанії Lucky Labs

2 хв читати
Силовики проводять слідчі дії в компанії Lucky Labs

 Слідчі дії проводять представники СБУ в офісі міжнародної IT-компанії Lucky Labs у п'ятницю.

"Компанія Lucky Labs знову опинилася під тиском силовиків. Сьогодні вранці (у п'ятницю, 12 січня - ІФ) у нашому офісі в черговий раз почалися обшуки. Слідчі Служби безпеки України без надання належним чином оформлених юридичних документів і на підставі необґрунтованих звинувачень увірвалися до приміщення на вул. Краківській, 3. Їхні дії, в обгрунтованості яких є серйозні сумніви, паралізували роботу наших співробітників і зупинили усі бізнес-процеси", - повідомили в Lucky Labs.

За її даними, наразі IT-фахівців заблокували на робочих місцях, доступ адвокатів обмежено.

"З огляду на системність і протизаконність дій СБУ щодо Lucky Labs, просимо журналістське співтовариство не залишатися осторонь і повідомити громадськість про свавілля правоохоронців", - наголошують у компанії.

Як повідомлялося, в липні 2017 року IT-компанія Lucky Labs з центральним офісом в Україні спростувала в низці ЗМІ матеріали про її причетність до масштабної кібератаки і поширення шкідливого вірусу Petya.А.

"Матеріали мали ознаки класичної замовної кампанії: публікація голослівного обвинувачення в блозі та подальший передрук без жодних надійних джерел. Вважаємо, що у нової піар-атаки той самий замовник, який стоїть за всіма атаками проти Lucky Labs в останні два роки", - зазначалося в прес-релізі.

Компанія також закликала ЗМІ усвідомлювати свою відповідальність перед суспільством, не вводити в оману своїх читачів і не брати участі в інформаційній війні проти компанії.

"З тими виданнями, які ігноруватимуть офіційну позицію компанії та продовжать розміщувати завідомо неправдиві повідомлення, вирішуватимемо питання шляхом судових розглядів. Ми вимагатимемо не лише публічного спростування неправдивої інформації, а й відшкодування збитку, завданого іміджу і діловій репутації компанії в результаті таких навмисних негативних "вкидувань" у ЗМІ", - заявляла компанія.

Lucky Labs займається розробкою програмного забезпечення понад 10 років. Її центральний офіс розташований у Києві, штат - понад 500 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти протягом дня обстрілювали Нікопольський район, є руйнування - Дніпропетровська ОВА

Відомо про трьох постраждалих, серед них дитина, в результаті ракетного удару по Одесі - ОВА

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА