19:27 12.01.2018

У поліції Донеччини повідомили про кількість цивільних, що стали жертвами агресії бойовиків лише в Мар’їнському районі області

1 хв читати
У поліції Донеччини повідомили про кількість цивільних, що стали жертвами агресії бойовиків лише в Мар’їнському районі області

За час проведення АТО в містах Мар’їнка та Красногорівка (Мар’їнський р-н) унаслідок артобстрілів бойовиків постраждали 320 цивільних осіб, із них 74 людини загинули, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України в Донецькій області в п'ятницю ввечері.

"Протягом року в Мар’їнському районі внаслідок агресії бойовиків поранені 23 дорослих і 3 дітей", - зазначили в поліції і додали, що, за їхніми даними, важким у цьому плані місяцем був червень 2017 року, коли обстріли бойовиків поширилися і на прифронтовий Волноваський район.

Підбиваючи підсумки минулого року, в Нацполіції зазначили, що 2017-й виявився нелегким, оскільки порівняно з попереднім роком кількість постраждалих від обстрілів людей збільшилася.

"Понад сотню разів поліцейські виїжджали на допомогу громадянам, які стали жертвами агресії терористів. Загалом минулого року правоохоронці задокументували більше ніж 200 звернень щодо пошкоджених будинків на території Мар’їнки, Красногорівки та прифронтового Волноваського району, а від початку АТО - 1084 звернення", - поінформували у відомстві.

Так, нагадали в поліції, в травні минулого року в Красногорівці стався один із наймасштабніших обстрілів 2017 року, внаслідок якого постраждало троє цивільних - дві жінки і чоловік. Крім того, були пошкоджені більше ніж 40 будівель, зокрема лікарня та школа №2. Після цього артнальоту правоохоронці, військовослужбовці та рятувальники понад місяць відновлювали лікарню та допомагали місцевим жителям.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА