20:31 12.01.2018

Школам Івано-Франківська мерія рекомендувала продовжити канікули до 21 січня через кір

1 хв читати
Школам Івано-Франківська мерія рекомендувала продовжити канікули до 21 січня через кір

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при мерії Івано-Франківська рекомендувала продовжити канікули в школах міста у зв'язку зі спалахом кору.

"Для того щоб обмежити поширення хвороби рекомендується продовжити канікули в школах міста. Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка відбулася під головуванням заступника міського голови Олексія Кайди 12 січня", - повідомляє офіційний сайт міста в п'ятницю .

Таким чином, вимушені канікули триватимуть до 21 січня включно. Виняток - СШ №6 (Опришівці), де зареєстровано найбільшу кількість хворих - там канікули продовжать на 2 тижні.

Окрім того, рішенням комісії директорів шкіл зобов'язали вести чіткий моніторинг виявлених фактів захворювання на кір і оперативно повідомляти керівництву міста про чергові випадки хвороби.

Управлінню з питань охорони здоров'я та управління з питань освіти і науки рекомендовано провести роз'яснювальну роботу серед населення про необхідність проведення вакцинації.

У департамент охорони здоров'я Івано-Франківської облдержадміністрації направлено звернення щодо забезпечення населення міста достатньою кількістю вакцин проти кору.

У мерії Івано-Франківська нагадали, що кір не має вікової межі, і хоча в основному її діагностують у дітей дошкільного та шкільного віку, але третина хворих - дорослі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА