08:38 13.01.2018

Влада Києва цього року має намір відремонтувати не менш 300 км доріг

2 хв читати
Влада Києва цього року має намір відремонтувати не менш 300 км доріг

Київ не буде знижувати темпів оновлення дорожнього покриття і в цьому році в столиці планують відремонтувати як мінімум 300 км доріг і проїздів, заявив мер міста Віталій Кличко, повідомляє прес-служба міськадміністрації (КМДА).

"Однозначно ми не повинні зменшувати темпів ремонту доріг. Дороги нам дісталися у спадок у жахливому стані, деякі не ремонтувалися по 20-30 років. Нагадаю, в 2016 році ми відремонтували 200 км доріг, а в 2017 році - 300 км. І як мінімум 300 км доріг ми плануємо відремонтувати цього року", - сказав В.Кличко.

Він зазначив, що з такими темпами ремонту вулично-дорожнього покриття, за два-три роки Київ повинен відповідати європейським стандартам якості доріг.

"Ремонт дороги - це не тільки нове асфальтове покриття. Це і нові тротуари, нове освітлення, нові переходи, це комплексний підхід", - сказав міський голова.

Мер також зазначив, що столична влада контролює якість нового дорожнього покриття і ефективність використання підрядником коштів при проведенні ремонтних робіт. Також він нагадав, що підрядники дають гарантію на нові дороги - 5 років.

В.Кличко зазначив, що в цьому році в Києві продовжать оновлювати важливі транспортні магістралі. Так, уже навесні, при сприятливих погодних умовах, будуть продовжені роботи на вулицях Олени Теліги, Сім'ї Кульженків (колишня Петра Дегтяренка), Алма-Атинській зі шляхопроводом через трамвайні колії, Володимирській, Набережному шосе, двох транспортних розв'язках - на перетині просп.Комарова і вул.Вацлава Гавела.

Окрім того, в 2018 році планується капітальний ремонт бульвару Вернадського, проспектів Тичини, Бандери і Палладіна, Дарницької площі, вулиць Академіка Туполєва, Заболотного, Довженко, Федорова, моста Метро через Русанівську протоку та багатьох інших об'єктів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стратегічною метою РФ є відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені - Кулеба

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА