18:57 13.01.2018

Бойовики в суботу 6 разів обстріляли позиції ЗСУ уздовж лінії розмежування на Донбасі, застосовувалася артилерія

1 хв читати
Бойовики в суботу 6 разів обстріляли позиції ЗСУ уздовж лінії розмежування на Донбасі, застосовувалася артилерія

Бойовики уздовж лінії розмежування на Донбасі з початку суботи станом на 18:00 скоїли 6 обстрілів позицій Збройних сил України, один раз українські військові відкривали вогонь у відповідь, повідомили в штабі АТО.

"Російсько-окупаційні війська продовжують грубо порушувати домовленості щодо припинення вогню на час новорічних і різдвяних свят і обстрілюють з забороненого мінських угодами озброєння укріплення Збройних сил України. Сьогодні, вперше за час перемир'я, окупанти застосували артилерію", - сказано у зведенні прес-центру штабу АТО на сторінці в соцмережі Фейсбук в суботу ввечері.

На луганському напрямку під обстрілом бойовиків опинилися українські позиції поблизу Новолуганського, де, крім стрілецької зброї, вівся вогонь з 82-мм мінометів.

"На донецькому напрямку з початку доби було гаряче. На Приазов'ї майже годину тривав ворожий обстріл з гранатометів, 120-мм мінометів і артилерійських систем калібру 122-мм по укріпленнях сил АТО на підступах до Водяного. Тут загарбники випустили понад два десятки боєприпасів. У цьому ж районі, навколо Павлополя, незаконні збройні формування вели вогонь з важких мінометів", сказано в повідомленні.

На інших ділянках оборони бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з 120-мм мінометів і гранатометів біля шахти Бутівка, а зі стрілецької зброї і 82-мм мінометів - поблизу Кам'янки. Також з гранатометів різних видів і стрілецької зброї НВФ порушували перемир'я поблизу Верхньоторецька.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА