13:36 14.01.2018

В Одеській області поліцейські застосували зброю, щоб запобігти наїзду на інспектора

1 хв читати
В Одеській області поліцейські застосували зброю, щоб запобігти наїзду на інспектора

Співробітники поліції застосували табельну вогнепальну зброю, щоб врятувати інспектора, на яку намагався наїхати нетверезий порушника правопорядку.

Як повідомила журналістам прес-секретар Патрульної поліції Одеси Алла Марченко, інцидент стався в Біляївському районі Одеської області близько 23.00 п'ятниці.

Поліцейські отримали інформацію про те, що в селі Дачне Біляївського району Одеської області нетверезий водій керує автомобілем "Merсedes". Зазначений автомобіль інспектори зупинили на вулиці Миру. Водій мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. На вимоги інспекторів пред'явити документи, чоловік не реагував, поводився агресивно і кидався в бійку.

На його боці виступили також відвідувачі розважального закладу, розташованого поруч. Вони почали погрожувати правоохоронцям, намагалися провокувати конфлікт і хапали патрульних за елементи уніформи.

"На вимоги інспекторів припинити незаконні дії правопорушники не реагували. Зате завдали травм жінці-інспектору і намагалися транспортним засобом здійснити наїзд на неї.

Для усунення реальної загрози життю і здоров'ю, а також для зупинення автомобіля шляхом його пошкодження, поліцейським довелося застосувати табельну вогнепальну зброю", – розповіла Алла Марченко.

Наразі одного із порушників затримано, інший втік на автомобілі у невідомому напрямку.

У зв'язку з отриманими травмами поліцейська звернулася до медичного закладу, де перебуває під наглядом лікарів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА