11:11 16.01.2018

Правопорядок біля ВР охороняють 3,8 тис. поліцейських і нацгвардійців

2 хв читати
Правопорядок біля ВР охороняють 3,8 тис. поліцейських і нацгвардійців

Понад 3 тис. 800 правоохоронців забезпечують правопорядок в урядовому кварталі столиці під час засідання Верховної Ради у вівторок, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"За дотриманням громадського порядку стежать понад 3800 правоохоронців структурних підрозділів столичної поліції та бійців Національної гвардії України. Посилені загони поліції несуть службу в центрі столиці, на зупинках громадського транспорту та в метрополітені", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці закликають учасників масових заходів, жителів і гостей столиці не порушувати закон і дотримуватися встановлених правил поведінки.

Як повідомлялося, біля будівлі Верховної Ради у вівторок уранці відбувається акція під назвою "Стоп реванш" з вимогою ухвалення низки законів щодо деокупації Донбасу, впровадження санкцій проти російських компаній, прийняття законопроекту про Антикорупційний суд. Також серед вимог мітингувальників - притягнення до відповідальності деяких політиків, "пов'язаних із попередньою владою". Акція відбувається мирно.

Після мітингу біля Верховної Ради учасники акції мають намір пройти до будівлі Адміністрації президента України, де також оголосять свої вимоги.

Марш організували громадське об'єднання "Вільні люди", організації "Українська народна рада Донеччини та Луганщини", "Національний альянс", "Музичний батальйон", "С-14", "УНА-УНСО".

Як повідомлялося, Верховна Рада у вівторок розгляне в другому читанні в цілому законопроект "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій і Луганській областях", згідно з яким РФ визнається державою-агресором.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА