17:45 16.01.2018

Поліція закликає водіїв відмовитися від поїздок на час негоди

2 хв читати
Поліція закликає водіїв відмовитися від поїздок на час негоди

Патрульна поліція України рекомендує автомобілістам завчасно планувати маршрути своїх поїздок, або, за можливості, взагалі відмовитися від них на час ускладнення погодних умов у країні, що прогнозує Укргідрометцентр на 18 січня.

"Радимо водіям заздалегідь планувати маршрути поїздок або, якщо можна, взагалі відмовитися від поїздок на час негоди", - йдеться в повідомленні в сторінці патрульної поліції України в соцмережі Фейсбук у вівторок.

Так, за даними Укргідрометцентру, 18 січня на території Чернігівської, Сумської, Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей очікуються сильні і дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 см, у Києві - близько 20 см.

У Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях сильний дощ з переходом в сніг.

В Україні, крім західних областей, посилення вітру до 15-20 м/с, у Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській областях 25-28 м/с, на дорогах України ожеледиця.

У Київській області сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 10-20 см. У східних районах області дуже сильний мокрий сніг, висота сніжного покриву 30-40 см.

У Києві сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-18 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 20 см.

"У таких погодних умовах радимо водіям бути особливо уважними, у русі неухильно дотримуватися правил дорожнього руху. Не забувайте про паски безпеки, дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки)", - нагадали також в патрульній поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА