08:46 17.01.2018

Через погіршення погодних умов в'їзд великовантажного транспорту до столиці можуть обмежити

1 хв читати
Через погіршення погодних умов в'їзд великовантажного транспорту до столиці можуть обмежити

Внаслідок складних погодних умов у найближчі дні в'їзд великогабаритного та великовагового транспорту в Київ може бути обмежено, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"Через очікуване погіршення погодних умов сильний мокрий сніг, посилення вітру, хуртовини та ожеледиці в'їзд великогабаритного та великовагового транспорту в Київ у найближчі дні може бути обмежений", - ідеться в повідомленні на сайті мерії у вівторок.

Разом з тим, щоб робота снігоприбиральної техніки була ефективною, столична влада закликає водіїв не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. "Автомобілі, що заважають розчищати автодороги від снігу, будуть евакуйовані", сказано в повідомленні.

Також міська влада переконливо просить киян в умовах погіршення погоди не користуватися особистим авто, а за можливості віддавати перевагу громадському транспорту.

У КМДА нагадали, що за прогнозом синоптиків, 18 січня в столиці очікується ускладнення погодних умов: сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-18 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву заввишки 20 см.

"Просимо водіїв врахувати інформацію про обмеження руху в плануванні маршрутів через столицю", - попросили в мерії Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА