15:57 17.01.2018

МЗС рекомендує українцям у ПАР бути пильними через спалах лістерозу

1 хв читати
МЗС рекомендує українцям у ПАР бути пильними через спалах лістерозу

 Міністерство закордонних справ України попереджає українців про спалах лістерозу в Південно-Африканській Республіці та рекомендує бути обачними.

"У зв'язку з поширенням лістеріозу (інфекційна хвороба) у ПАР МЗС України рекомендує громадянам України, які планують свої подорожі до цієї країни, проявляти особливу обачність і дотримуватися рекомендацій місцевих органів влади, медичних та інших компетентних служб, стежити за останніми новинами", - йдеться на сайті Департаменту консульської служби МЗС України.

Дипломати зазначають, що з грудня 2017 у ПАР зафіксовано 748 випадків захворювання на цю хворобу, з яких 67 - з летальним результатом.

"У разі виявлення захворювання, громадянам України необхідно негайно звернутися по медичну допомогу", - додали в МЗС.

Також громадянам України нагадали, що у разі виникнення обставин, що потребують негайного консульського реагування, вони можуть невідкладно звертатися до посольства України в ПАР за телефоном екстреної допомоги: (0027) 814 806 707, на адресу електронної пошти: [email protected] або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: + 38-044-238-16-57, e-mail: [email protected].

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА