07:24 18.01.2018

У Києві затримано чоловіка за стрілянину у власника кав'ярні на Печерську

1 хв читати
У Києві затримано чоловіка за стрілянину у власника кав'ярні на Печерську

На бул. Лесі Українки в Києві правоохоронці затримали 28-річного громадянина за стрілянину у власника однієї з кав'ярень на Печерську, повідомляє прес-служба комунікації Київської поліції.

"Сьогодні вночі до чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Лесі Українки невідомий чоловік вистрілив. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції і екіпажі патрульних", - йдеться в повідомленні поліції.

Поліцейські встановили, що конфлікт виник між представниками, які приїхали демонтувати торгові МАФи, і підприємцями. Внаслідок інциденту власник кафе отримав вогнепальне поранення ноги від невідомого чоловіка.

"З місця події поліція вилучила одну стріляну гільзу", - додали у відомстві.

Під час оперативних заходів за скоєння даного правопорушення правоохоронці затримали 28-річного громадянина в порядку ст.208 КПК України, вилучивши у нього пістолет з магазином і 6 патронів. Відзначається, що дозвіл на придбання зброї у підозрюваного був у наявності.

За даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція почала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА