08:56 18.01.2018

Луценко обіцяє новини в одній "дуже резонансній справі", ймовірно, що стосується золота "сім'ї" Януковича

1 хв читати
Луценко обіцяє новини в одній "дуже резонансній справі", ймовірно, що стосується золота "сім'ї" Януковича

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не коментує ситуацію з заарештованим у швейцарському банку золотом, яке може належати представнику оточення екс-президента України Віктора Януковича, але обіцяє "резонансні новини" в одній "дуже резонансній справі".

"Без коментарів в інтересах слідства. Найближчим часом ви почуєте дуже резонансні новини про хід однієї дуже резонансної справи", - сказав він журналістам в середу в Києві, відповідаючи на питання про долю близько 500 кг золота, заарештованих в Швейцарії, які нібито належали братам Кацуба .

На уточнююче питання, чи належало це золото Кацубам, генпрокурор знову сказав: "Без коментарів".

Як повідомлялося, у вересні 2017 року стало відомо, що в одній з країн Європи арештована велика партія золота з числа коштів, вивезених колишнім президентом України В.Януковичем та його оточенням, так званої "сім'єю". Ю.Луценко повідомив, що золото заарештовано в Швейцарії і належить особі, близькій до оточення В.Януковича, але не назвав її прізвища, пославшись на інтереси слідства. Він додав, що Генпрокуратура вживає заходів для арешту виявленого золота.

У листопаді генпрокурор повідомив, що українська прокуратура намагається відновити контакт зі швейцарськими колегами щодо арештованого золота.

За інформацією ЗМІ, конфісковане в Швейцарії золото могло належати колишньому народному депутату від Партії регіонів Сергію Кацубі і екс-заступнику голови НАК "Нафтогаз України" Олександру Кацубі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА