09:00 18.01.2018

Унаслідок снігового шторму в США загинули вісім осіб

2 хв читати
Унаслідок снігового шторму в США загинули вісім осіб

У США через сніговий шторм загинули щонайменше вісім чоловік, повідомляє NBC News з посиланням на дані поліції.

Двоє людей загинули на автомагістралі в штаті Джорджія: водій Ford Mustang через погодні умови не зміг впоратися з керуванням.

У штаті Луїзіана внаслідок ДТП загинуло немовля. Аварія сталася також у зв'язку з тим, що водій автомобіля не впорався з керуванням на слизькій дорозі і наїхав на людей з дитиною.

Жертвами негоди також стали чоловік в штаті Новий Орлеан, жінка в штаті Теннессі і дівчина в штаті Вірджинія. Ще двоє загинули в місті Х'юстоні в Теннессі.

Через несприятливі погодні умови майже 1700 рейсів були скасовані або затримані до вечора 17 січня в міжнародному аеропорту Хартсфілд-Джексон Атланта. Окрім того, сотні рейсів були скасовані або затримані в аеропортах в Новому Орлеані, Х'юстоні, Шарлотті і Північній Кароліні.

Влада штатів Алабама, Джорджія, Луїзіана і Північна Кароліна оголосили надзвичайний стан. Усі школи в Алабамі 17 січня було закрито, більше 23 тис. чоловік у той же день залишилися без електрики.

Снігопади і морози обрушилися на східні регіони США на початку січня. Особливо сильно постраждали штати Массачусетс, Пенсільванія, Флорида, Південна Кароліна, Джорджія, а також Нью-Йорк. Губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо через погодні умов ввів режим надзвичайного стану. CNN 4 січня повідомляв, що жертвами холодів стали щонайменше 12 осіб.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА