12:49 18.01.2018

Адвокати Януковича хочуть допитати у справі про держзраду Азарова, Клюєва, В.Захарченка, Якименка та повторно допитати колишнього постійного представника в ООН Сергєєва

1 хв читати

Адвокати Віктора Януковича хочуть допитати в Оболонському районному суді Києва у справі про державну зраду екс-президента України як свідків екс-прем'єр-міністра України Миколу Азарова, екс-голову Адміністрації президента та екс-секретаря РНБО Андрія Клюєва, колишнього главу МВС України Віталія Захарченка та інших осіб, які обіймали державні посади до зими 2014 року.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", в списку 35 поданих до суду свідків сторони захисту значаться також екс-глава СБУ Олександр Якименко, колишній командувач внутрішніх військ МВС України Станіслав Шуляк, екс-міністр оборони Павло Лебедєв, колишній командувач Військово-морських сил України та екс-начальник Генерального штабу ЗСУ Юрій Ільїн, екс-начальник Управління СБУ в Києві та Київській області Олександр Щеголєв.

Крім цього, адвокати В.Януковича хочуть допитати колишнього начальника Служби безпеки президента України УДО Костянтина Кобзаря, екс-співробітника охорони президента Сергія Бернацького, працівників держпідприємства "Украерорух".

Також у списку свідків захисту кілька осіб, які позначені як "жителі Криму" та колишні працівники Головного управління Міністерства доходів і зборів України в Криму.

Крім того, захисники екс-президента хочуть повторно допитати колишнього постійного представника України в ООН Юрія Сергеєва.

Адвокат Віталій Сердюк наполягає, що суд не має підстав для відмови в забезпеченні допиту цих свідків.

При цьому список свідків іще не є остаточним.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА