18:16 18.01.2018

"Укрзалізниця" працює в штатному режимі

1 хв читати
"Укрзалізниця" працює в штатному режимі

Залізниці України, незважаючи на снігопади та заметілі на території України 17-18 січня, працюють у штатному режимі, повідомила прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"Укрзалізниця" повністю контролює ситуацію з рухом пасажирських і вантажних поїздів. Створено штаби для оперативного реагування з усунення наслідків погіршення погоди. За необхідності будуть залучені снігоочисні та снігоприбиральні машини. Крім того, для ліквідації наслідків снігопадів та ожеледі напоготові й спеціалізована техніка: грейдери, бульдозери на гусеничному ходу, фронтальні навантажувачі", - йдеться в прес-релізі.

Компанія також зазначає, що, попри негоду та рясний сніг, пасажирські поїзди відправляються за графіком, проте через значну кількість снігу прибули з незначним запізненням - до 35 хвилин - два поїзди: №739 Кривий Ріг - Київ та №765 Київ - Херсон.

Також вибився з графіка через негоду швидкісний поїзд №732 Київ - Запоріжжя. Він прибув на кінцеву станцію із запізненням менш однієї години, оскільки довелося вранці зробити вимушену зупинку через засніженість інфраструктури в Черкаській області.

"Найближчими днями синоптики прогнозують суттєве ускладнення погодних умов, сильні снігопади та хуртовини. "Укрзалізниця" закликає пасажирів під час планування поїздок враховувати труднощі, що можуть виникнути при трансфері до залізничних вокзалів та станцій. Також закликаємо пасажирів бути обережними та слухати оголошення на вокзалах", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА