16:52 19.01.2018

Начальник університету повітряних сил Алімпієв вийшов із СІЗО після внесення застави

1 хв читати
Начальник університету повітряних сил Алімпієв вийшов із СІЗО після внесення застави

 Начальник Харківського національного університету Повітряних сил (ХНУПС) Збройних Сил України Андрій Алімпієв вийшов із СІЗО, де перебував із середини листопада 2017 року.

"За нього було внесено заставу, й наразі він на волі", - сказали у п'ятницю агентству "Інтерфакс-Україна" в юридичній компанії "Гунченко та Партнери", яка здійснює захист А.Алімпієва.

Раніше А.Алімпієв принципово відмовлявся вносити заставу, стверджуючи, що вважає себе не винним у злочинах, які йому інкримінуються. Проте його близькі, друзі та товариші по службі збирали необхідну суму.

Як повідомлялося, 17 листопада співробітники військової прокуратури затримали начальника Харківського національного університету Повітряних сил ім. Кожедуба А.Алімпієва. "Військова прокуратура за підозрою в розтраті 2,4 млн грн на користь двох ТОВ під час закупівлі пального затримала начальника Харківського національного університету Повітряних сил імені Кожедуба генерал-майора Алімпієва А.М. Клопотатимемо про арешт та відсторонення від обійманої посади", - повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

А.Алімпієву було оголошено про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

20 листопада Дзержинський районний суд м. Харкова визначив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави 1,5 млн грн.

16 січня 2018 року суд продовжив запобіжний захід іще на 30 днів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА