08:17 20.01.2018

В Україні залишаються знеструмленими 390 населених пунктів

1 хв читати
В Україні залишаються знеструмленими 390 населених пунктів

В Україні внаслідок складних погодних умов залишаються знеструмленими 390 населених пунктів у трьох областях, більшість – в Одеській області, повідомляється на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Залишаються знеструмленими 390 населених пунктів у 3 областях, а саме: Одеська – 298 н.п., Черкаська – 76 н.п., Чернігівська – 16 н.п., які були знеструмлені 18 січня через ускладнення погодних умов (сніг, пориви вітру)", – йдеться в повідомленні на сайті відомства в суботу вранці.

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Рятувальники зазначають, що в Одеській області тривають роботи з відновлення електропостачання м.Вилкове (залучено 2 електростанції ДСНС для забезпечення електропостачання лікарні та насосної станції).

У Черкаській області відновлено електропостачання насосної станції КП "Черкасиводоканал" (забезпечує водопостачання м. Черкаси), яка була знеструмлена 19 січня внаслідок повторного відключення лінії електропередач 110 кВ на електропідстанції "Сокирно".

"Здійснюється поступове наповнення водою міської системи водопостачання. Для надання допомоги бригадам обленерго з розпилювання повалених дерев на резервній лінії електропередач залучено від ДСНС 2 од. техніки та 11 людей. Організовано підвезення води до населення і соціальних об'єктів, для чого залучено 11 од. техніки, з них від ДСНС – 5 од. техніки (підвезено 170 тонн води)", – наголосили у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА