19:16 22.01.2018

Засудженого за вбивство шести пацієнтів німецького медбрата обвинуватили ще в 97 вбивствах

1 хв читати
Засудженого за вбивство шести пацієнтів німецького медбрата обвинуватили ще в 97 вбивствах

 Німецькому медбратові Нільсу Хьогелю, який вже відбуває довічне ув'язнення за вбивство шести пацієнтів, пред'явили обвинувачення у вбивстві ще 97 осіб протягом кількох років роботи у двох лікарнях на північному заході Німеччини, повідомляє в понеділок німецький журнал "Шпігель".

Слідство стверджує, що колишній медбрат вбив 35 пацієнтів у клініці в Ольденбурзі з 1999 до 2002 рік і 62 пацієнтів з 2003 до 2005 року в клініці довколишнього міста Дельменхорст у Нижній Саксонії.

У листопаді минулого року в ЗМІ з'явилася інформація про те, що чоловік, можливо, винен у загибелі понад 100 осіб.

У 2015 році суд визнав Нільса Хьогеля в двох вбивствах і двох замахах на вбивство в клініці в північно-західному місті Дельменхорст, два роки по тому його визнали винним у шести вбивствах.

Під час судового розгляду Н.Хьогель розповів, що він навмисно викликав серцевий напад у близько 90 пацієнтів ув Дельменхорсті, тому що "йому подобалося реанімувати їх". Пізніше він повідомив слідчим, що він також вбивав пацієнтів в Ольденбурзі.

Його визнання спонукали слідчих провести токсикологічні дослідження десятків інших пацієнтів, які померли в лікарнях, що призвело до нових обвинувачень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА