20:40 22.01.2018

Бойовики обстріляли підконтрольний їм Докучаєвськ

1 хв читати
Бойовики обстріляли підконтрольний їм Докучаєвськ

Незаконні збройні формування під час обстрілу позицій сил АТО в понеділок обстріляли Докучаєвськ Донецької області, непідконтрольний українському уряду, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні російсько-окупаційні війська обстріляли з важкого озброєння, ймовірно, з 82-мм мінометів, непідконтрольний української влади місто Докучаєвськ ... Наші військовослужбовці, які виконують завдання поблизу населеного пункту Новотроїцьке, помітили, що під час обстрілу українських позицій з мінометів 82-го калібру бойовики вели вогонь як в сторону опорних пунктів сил АТО біля Новотроїцького, так і в бік ними ж захопленого Докучаєвська", - повідомляється на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

За непідтвердженими даними, внаслідок обстрілу є постраждалі серед місцевого цивільного населення.

У штабі АТО припускають, що обстріл був здійснений бойовиками з метою звинуватити в них сили антитерористичної операції. "Таким чином, російські найманці в черговий раз створюють умови для звинувачення українських військових в обстрілі мирних прифронтових населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, бойовики 6 разів прицільно обстріляли позиції сил АТО в понеділок станом на 18:00, в тому числі застосувавши міномети калібру 82 і 120 мм, що підлягають відведенню від лінії розмежування. Внаслідок одного з обстрілів загинув військовослужбовець.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА