07:26 23.01.2018

Бойовики шість разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, один військовослужбовець загинув

1 хв читати
Бойовики шість разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, один військовослужбовець загинув

За минулу добу бойовики шість разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, внаслідок чого загинув український військовослужбовець, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"Учора вдень спостерігалася вогнева активність бойовиків російсько-окупаційних військ. Ворог продовжував застосовувати міномети різних калібрів, нахабно порушуючи мінські домовленості не тільки по позиціях захисників України, а й в сторону ними ж окупованого прифронтового населеного пункту", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у вівторок вранці.

На луганському напрямку бойовики вели вогонь зі 120-мм мінометів по українських опорних пунктах в районі Троїцького. Неодноразово з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також гранатометів НВФ обстрілювали оборонні укріплення ЗСУ біля Луганського.

На донецькому напрямку бойовики застосували міномети калібру 82-мм по позиціях близько Новотроїцького. Тут же, в цілях провокаційних звинувачень сил АТО, вони вели мінометний вогонь по черзі в сторону українських опорних пунктів і по інфраструктурі тимчасово непідконтрольного української влади Докучаєвська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА