10:58 23.01.2018

У ДТП за участю автобуса та КРАЗу в Донецькій області постраждали 8 осіб

2 хв читати
У ДТП за участю автобуса та КРАЗу в Донецькій області постраждали 8 осіб

 У Донецькій області автобус із шахтарями потрапив у ДТП, унаслідок чого 8 гірників звернулися по медичну допомогу.

"У районі міста Білицького сталася ДТП за участю автобуса, який віз шахтарів на роботу, і військового КРАЗу. Триває розслідування", - повідомив голова Незалежної профспілки гірників України (НПГУ) Михайло Волинець на сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Як пізніше уточнила прес-служба Покровського відділу поліції Донецької області, ДТП сталась у вівторок близько 6:00 у місті Добропілля в районі місцевої лікарні №17.

"Сталося зіткнення автомобіля КрАЗ з автобусом ПАЗ, у якому шахтарі їхали на роботу на шахту "Алмазна", - зазначено в повідомленні.

За інформацією поліції, по допомогу до медиків звернулися 8 пасажирів автобуса, які дістали травм різного ступеня тяжкості.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У свою чергу прес-центр штабу АТО на сторінці в соцмережі Facebook повідомляє, що 23 січня в районі населеного пункту Білицьке Добропільського району сталася ДТП за участю військового автомобіля.

"За попередньою інформацією, через складні погодні умови - заметіль та ожеледь - військовий автомобіль занесло на зустрічну смугу, й він зіткнувся з пасажирським автобусом. Унаслідок ДТП постраждали 4 цивільні особи", - зазначено в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, постраждалих доправили до міської лікарні, стан їхнього здоров'я задовільний.

"Обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються. На місці події працюють представники Національної поліції та військової служби правопорядку", - йдеться в повідомленні штабу АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА